Speciale gebeurtenissen

Pabien voor de kersverse mr. dr. Bakhuis!

Maar liefst negen jaar werkte promovendus Aubrich Bakhuis aan zijn proefschrift, maar vrijdag was het zover: een indrukwekkende promotie-plechtigheid, boeiende vragen, een korte beraadslaging door de hoogleraren en het Koninkrijk is een doctor in de rechtsgeleerdheid rijker.

Een volle Senaatszaal op de Erasmus Universiteit was er getuige van. In de zaal natuurlijk heel veel vrienden, familie en collega’s, maar ook een bonte verzameling prominente koninkrijksburgers: Eunice Eisden, Eddy Paris, André Bosman, Rutsel Martha e.v.a.

In de promotiecommissie zaten zo mogelijk nog veel meer prominente koninkrijksburgers: onder meer prof. Gerhard Hoogers, prof. Ernst Hirsch Ballin, prof. Herman Broring, prof. Flora Goudappel, prof. Frank Kunneman en last but not least de promotor van de heer Bakhuis, prof. Lodewijk Rogier. Al met al een indrukwekkend en hooggeleerd gezelschap daar in Rotterdam!

Een deel van de promotie-commissie.

Graag wil het Comité de weledelzeergeleerde heer Bakhuis van harte feliciteren met zijn grote academische prestatie! Aubrich pabien!!

Previous post

Mooie gift voor de natuur!

Next post

Frank Martinus Arion krijgt biografie

Comité Koninkrijksrelaties

Comité Koninkrijksrelaties