Het Comité Koninkrijksrelaties bestaat uit een aantal personen uit alle delen van het Koninkrijk die graag en belangeloos een enthousiaste bijdrage willen leveren aan een verdere verdieping en versterking van de relaties tussen Nederland, Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Het Comité is van mening dat daartoe de gemeenschappelijke oriëntaties en het gedachtegoed van de koninkrijksgemeenschap in al zijn unieke verscheidenheid intensiever naar buiten toe moeten worden uitgedragen. Het bijdragen aan de onderlinge relaties is immers geen taak van de overheid alleen.

Wij hebben geen mensen in loondienst. Iedereen zet zich vrijwillig in. Onder ‘Comité Koninkrijksrelaties’ in het hoofdmenu vindt u onder het kopje ‘Leden’ onze namen.

Het Comité is om beheerstechnische redenen vormgegeven als in Den Haag gevestigde stichting, met een bestuur van twee leden bestaande uit de heren Van Vollenhoven en Van der Veer. Bij de Kamer van Koophandel staan wij ingeschreven onder nummer 272 821 01 en ons bankrekeningnummer is NL17 ABNA 0524622523.

Deze website (evenals ons Twitter-account @ComiteKr) wil als onafhankelijk en non-commercieel nieuwsmedium de relevante berichtgeving over alle aspecten van de koninkrijksrelaties onder de aandacht van belangstellenden brengen. Dit doen we door berichten van anderen hier te bundelen of te bewerken en soms ook door zelf een bericht of commentaar te schrijven.

Het Comité wil zorgvuldig omgaan met auteursrechten. Het hier gebruikte (beeld)materiaal is voor zover wij hebben kunnen nagaan vrij van rechten of er is toestemming gegeven het materiaal hier weer te geven. Dat laatste gebeurt altijd met een zo nauwkeurig mogelijke bronvermelding.

Niet van al het gebruikte materiaal kon echter exact worden bepaald wie eigenaar van de auteursrechten is. Mochten wij u als rechthebbende over het hoofd hebben gezien, dan verzoeken wij u graag zich bij ons te melden.

 

5 Comments

 1. 26 mei 2020 at 15:30

  Helaas hebben wij (nog) geen verzendlijst… Gaan we aan werken!! Ron van der Veer

 2. Max Martina
  23 mei 2020 at 01:38

  L.S.,
  Wilt u ook mij op uw verzendlijst plaaten aub.

 3. G.de Ceuninck
  17 mei 2018 at 19:04

  L.S.
  Graag zou ik op uw verzendlijst geplaatst worden.
  Met vriendelijke groet
  G.de Ceuninck

  Mr G.H.F de Ceuninck van Capelle Ebbeling
  Carolina van Nassaustraat
  2595SW Den Haag

 4. 13 augustus 2015 at 14:46

  Ik ga na hoe dat precies moet…

  Ron van der Veer

 5. Herman Wilmer
  11 augustus 2015 at 11:33

  LS,
  Kan ik op de verzendlijst worden geplaatst?

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.