Cultuur

Lege zaal voor Izaline…

Wie denkt aan Izaline Calister denkt aan volle zalen, zowel in Europees Nederland als op de eilanden. En dat al vele jaren!

Helaas is er de afgelopen maanden van alles en nog wat afgezegd of uitgesteld tot betere tijden. Die tijden zullen er zeker komen: er is een vaccin aan het eind van de tunnel en hopelijk kunnen we ergens volgend jaar weer in volle glorie genieten van alles wat de vele kunstenaars, theaters, musici, musea etc. ons in het Koninkrijk te bieden hebben.

Maar nu moeten we nog even improviseren. En dat improviseren leidt soms tot hele mooie momenten, zoals in onderstaand mini-concert waar Papiaments en Nederlands elkaar niet alleen ontmoeten, maar ook harmonieus samengaan: One Happy Kingdom! Enjoy!!

Izaline Calister zou eind oktober in een uitverkochte (!) Grote Zaal staan met een ‘Ode aan Wim Statius Muller’, maar dat concert is verplaatst naar maart 2021. Nu stond ze dus in een lege Grote Zaal in de Empty Concertgebouw Sessions met pianist/gitarist (en nog veel meer) Thijs Borsten en celliste Amber Docters van Leeuwen.

De Empty Concertgebouw Sessions worden mede mogelijk gemaakt door Van Lanschot Kempen en mediapartner Het Parool. Dank daarvoor!!

Previous post

Guus Hiddink nieuwe coach Curaçao

Next post

Het huis dat nooit af is: een rondleiding door Tirzo zelf!

Comité Koninkrijksrelaties

Comité Koninkrijksrelaties

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 + 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.