Welzijn en sport

KLM Curaçao Marathon 2017

Net als voorgaande jaren komt er ook in 2017 een KLM Curaçao Marathon; op zondag 26 november om precies te zijn en de inschrijving is inmiddels geopend.

Nieuw dit jaar is dat de KLM Marathon al op 15 juni op het Scheveningse strand van start gaat met een 5 en 10 kilometerloop. Deelnemers op Scheveningen maken met hun startnummer kans op deelname aan de marathon op Curaçao, inclusief twee retourtickets en verblijf in het Santa Barbara Resort. De Scheveningse wedstrijd wordt trouwens ook op de Curaçaose radio (Dolfijn FM) uitgezonden.

De marathon in november is de vierde editie van de KLM Curaçao Marathon. Start en finish zijn net als voorgaande jaren bij het Lions Dive & Beach Resort. Er kan gekozen worden tussen vijf afstanden: hele marathon, halve marathon, 10,5 kilometer trail, 10 kilometer en de 5 kilometer run (die ook gewandeld kan worden).

De organisatie bereidt zich dit jaar voor op een groei naar maximaal 3.000 deelnemers. Dit maximum heeft te maken met het kunnen waarborgen van de veiligheid van deelnemers en supporters langs het parcours. De organisatie adviseert in elk geval op tijd in te schrijven om teleurstellingen te voorkomen: vol is vol. Voor het evenement in Scheveningen zijn slechts 500 startbewijzen beschikbaar.

Kijk op deze website voor meer informatie en om in te schrijven. Onderstaand filmpje geeft een goede impressie van de editie 2015. Enjoy!!

Previous post

ZrMs Van Amstel goed bezig!

Next post

Miguel danst met Iza

Comité Koninkrijksrelaties

Comité Koninkrijksrelaties

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 − tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.