Onderwijs en Jeugd

Het speelkwartier is begonnen!

Soms krijg je zulke leuke berichten! Zoals dit mailtje van Charlotte Doornheim, die ik u gewoon maar even helemaal laat lezen. Dit mooie boek is aanrader voor iedereen die de eilanden een warm hart toedraagt én een cadeautje zoekt voor een jong medemens!

Doornhein Charlotte in blog

Lieve allemaal,

Mijn spelletjesboek ‘Curaçao voor kinderen met lef’  (2013) staat boordevol activiteiten en leuke spelletjes voor kinderen van 4-14 jaar. Spelletjes die je overal ter wereld kunt spelen in huis, tuin of op een (school)plein.

Ik heb op het eiland Curaçao gekeken welke spelletjes de kinderen daar doen, aangevuld met Chinese, Surinaamse en joodse spelletjes. Juist in deze tijden waar kinderen de hele dag thuis zijn, lijkt het mij een goed idee om deze zonnige spelletjes ook weer te introduceren bij kinderen op de zes eilanden en in Europees Nederland.

Normaal gesproken zou ik met de collectebus voor ReumaNederland langs de deuren gaan (mijn oma had namelijk reuma en ik heb van dichtbij gezien wat deze ziekte kan aanrichten). Vanwege het corona-virus zijn collectes voor goede doelen afgeblazen en heb ik een alternatief bedacht. Per verkocht spelletjesboek gaat 5 euro naar ReumaNederland. Deze bijzondere actie geldt voor de maanden april en mei 2020 voor spelletjesboeken die rechtstreeks via Levendig Uitgever worden besteld.

Het boek kost 10 euro (incl. verzendkosten) en kan online besteld en betaald worden. Inwoners van Nigtevecht kunnen een dag na betaling hun spelletjesboek afhalen bij Supermarkt Nigtevecht. In Vleuten en De Meern wordt het boek thuisbezorgd door de uitgever. Mensen in overige plaatsen in Nederland krijgen hun spelletjesboek met de post.

Zelf geen kinderen in de leeftijd van 4-14 jaar? Geef dan een spelletjesboek aan een gezin met jonge kinderen cadeau. Voor wekenlang speelplezier!

Online kun je het postadres waar het spelletjesboek heen verzonden dient te worden gewoon invullen. Leuke verrassing voor anderen om in hun brievenbus te vinden. Samen staan we sterk. Maak mensen BLIJ.

Informatie en bestellen: https://boekwinkel.levendiguitgever.nl/caribische-kinderboeken/50-curacao-voor-kinderen-met-lef.html

Caraïbische brasa,

Charlotte Doornhein

www.charlottedoornhein.nl

Previous post

De Koning spreekt

Next post

Jaarverslag 2019 Raad van State

Comité Koninkrijksrelaties

Comité Koninkrijksrelaties

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.